Άλλες υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι εξής:

  • Μίξη: Σωστά ισορροπημένη μίξη ενός τραγουδιού ή οποιασδήποτε μουσικής. Μπορείτε να μας φέρετε τα κανάλια (multitracks) που έχετε ηχογραφήσει, ακόμη και στο σπίτι σας (home recording), για να λάβετε μιξαρισμένο ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα επεξεργασμένο με τα πιο σύγχρονα vintage ή modern eqs, compressors, reverbs. UAD2
  • Mastering: Αναλαμβάνουμε το mastering της δουλειάς που έχετε ηχογραφήσει σε κάποιο άλλο επαγγελματικό studio, ή στο σπίτι σας (home studio), να ζωντανέψουμε το υλικό σας για να μπορέσετε να το κυκλοφορήσετε. Το mastering γίνεται με Manley eq, millenia, Brainworx bx_digital V3 EQ, Shadow Hills Mastering Compressor (UNISON TECHNOLOGY).
  • E-mixing: Μπορείτε να μας στείλετε ξεχωριστά τα tracks, stems από το κομμάτι σας και εμείς να σας το στείλουμε μιξαρισμένο! 
    Για 
    το mix χρησιμοποιούμε: eqs (neve, ssl, helios, harisson) compressors (1176 LN, LA2A, fairchild) reverbs (emt 140, emt 250, TC megaverb) delays, RE-201 space ecko, cooper time cube. (UNISON TECHNOLOGY).
  • Ηχογράφηση Hip hop, Rap, Trap, τραγουδιού: Εάν είστε ράπερ καλλιτέχνης και ψάχνετε να βρείτε ένα στούντιο να ηχογραφήσετε τη φωνή σας, να την  ντουμπλάρετε και τέλος να προσθέστε τα ad-libs, ελάτε να φτιάξουμε το κομμάτι σας. Θα το μιξαρουμε και τέλος θα κάνουμε και το mastering για οποιαδήποτε digital κυκλοφορία.
    Δείγματα Ηip hop παραγωγών μας μπορείτε να ακούσετε εδώ 
  • Σύνθεση μουσικής: Για στιχουργούς που ενδιαφέρονται να επενδύσουν  τους στίχους τους με μουσική για να τους δώσουν σε κάποιον καλλιτέχνη - τραγουδιστή να τους ερμηνεύσει.
  • Ενορχήστρωση: Προτείνουμε μουσικές ιδέες στους πελάτες - συνθέτες και σε συνεννόηση μαζί τους κάνουμε την ενορχήστρωση που χρειάζεται ανά περίπτωση για να οδηγήσουμε τους μουσικούς να παίξουν στο σωστό ύφος.
  • Πιλότος ραδιοφώνου: Εάν είστε ραδιοφωνικός παραγωγός και θέλετε να ηχογραφήσετε demo για την εκπομπή σας, ελάτε να το ετοιμάσουμε μαζί.
    Φέρνετε τα κομμάτια της επιλογής 
    σας, ηχογραφούμε το κείμενο που έχετε γράψει για την εκπομπή σας και μοντάρουμε τον πιλότο περίπου 20 λεπτών διάρκειας.
  • Ηχογράφηση ραδιοφωνικών εκπομπών: Εάν είστε ραδιοφωνικός παραγωγός και εργάζεστε σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό και θέλετε να ηχογραφήσετε την εκπομπή σας για να αναμεταδοθεί από τον σταθμό σας ελάτε να την ηχογραφήσουμε μαζί.
  • Remix: Έχοντας κάνει επιτυχία στο χώρο του remix (Αs long as there is you (pH)2 remix – Timi Yuro), η ομάδα του 216 PRO-STUDIO σας εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε  το κομμάτι σας για να του δώσουμε μια άλλη μουσική διάσταση!!!